Post by pinndesrpetnewsfo on Feb 8, 2022 3:30:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Локикрафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Локикрафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای نامحدود همه ▞▞▞
▞▞▞ Локикрафт 2022 version ▞▞▞
کنترل های وحشتناک ... و استفاده از فلش های متحرک همراه با نگاه کردن به اطراف وحشتناک است ... به هیچ وجه صاف نیست. تلاش برای بازی کردن لذت بخش نیست. همچنین این یک بازی خیلی بزرگ یا سنگین در دستگاه شما نیست، اما هنوز هم بازی وحشتناکی است. برای یک پرداخت هشت دلاری به اصل بچسبید.
اول از همه، خزندهها خانهام را احاطه کرده بودند، روز بعد من سوار شدم، دوماً در غارها هیچ الماس یا هیچ چیز دیگری وجود ندارد و دلیل آن این است که من فقط در آن قسمت کوچک توقف کردم، بنابراین میتوانید از شر آن قسمت خلاص شوید.
حرفوﺏ نگوبﺩ
1 تصاویر نسخه جاوا تصاویر XD هستند اما 1 تا تبلیغات زیاد!!! 2 اوباش و یک کپی از ماین کرافت! که خنده دار است 😂 و idk wat دیگری اما من واقعاً نمی توانم دهکده ها را پیدا کنم
واقعا هزار تا ستاره لازمه واسه برنامتون 🌿☘ خیلی عالیه 🦄 من به شدت درگیرش شدم 🙃 خیلی هم سرگرم کننده و پر کیفته 🙂
دختر من این را دریافت کرده است و از بازی واقعی تقلید می کند. من از گرافیک بدم میاد تعداد پیکسل ها خیلی زیاد است. سخت است زیرا به جای بازی واقعی، یک بازی ریپ آف جعلی می خواهید
Локикрафт არკადული qui
Mouse Simulator : rat rodent animal life شبیهسازی pcan
Локикрафт Аркадни yujn
Локикрафт Строй и Разрушай Блоки. Добывай Ресурсы и Создавай различные Инструменты, Блоки и Оружие, с помощью которых ты сможешь выжить и построить
من بازی را دوست داشتم و دوست نداشتم مادرم را در مورد Minecraft اذیت کنم زیرا معمولاً بازی را نصب می کنم سپس آنها را حذف می کنم که برای من یک مشکل بزرگ است زیرا هرگز بازی مناسب خود را پیدا نمی کنم بنابراین اساساً پول هدر می دهم اما این یک مشکل است جایگزین عالی رایگان و دقیقاً مانند ماین کرافت
ترجیح میدهم بگویم که این بهترین بازی در بین تمام بازیهای کاردستی در فروشگاه است، اول اینکه MINECARTS در بازی وجود دارد، اما میتوانید در مرحله دوم سوار آن شوید. این احتمال وجود دارد که در یک دهکده در دنیایی در حالت بقا حرکت کنید. دانلود کنید این بچه دروغ نمی گوید، اما ... معابد نیز وجود دارد! این LOKICRAFT 1 بهتر از 2 و 3 است اما ... همه موارد اضافه شده مربوط به بازی هستند اما با روستاها و این چیزها شوخی نمی کنم
SkyBlock Mods for Minecraft PE برای آندروید - Apk Persia ...
تبلیغ وسط دعوا؟ یا در حال دویدن برای جانم؟ به طور جدی؟ نه ممنون! شما می توانید تبلیغات داشته باشید اما نه خدا لعنت به 30 ثانیه.
Локикрафт ஆர்கேட் rat
این بازی فوق العاده است پنج تا استار مکمه برای ۵۰۰ تا خوبه نه هزار تا یک میلیارد خیلی خوبه من هیچ وقت بازی از این بهتر نصب نکردم ممنونم سازنده
من عاشق این بازی هستم، بازی بسیار خوبی است، اما تبلیغات زیادی دارد، اما من با آنها خوب هستم زیرا ماینکرافت است، اما من از چیزی که می خواهم رایگان دریافت کنم شکایت نمی کنم.
من ترف دار بن تن اگر این بازی بن تن در ماین کراف بهتر بود یا هر شکستی که بقیه بچه ها دوس داشتند.
کنترل بازی خیلی سخت بود
این بازی سطل زباله است و سعی نمی شود بد باشد اما همینطور است. قسمت هایی از خانه ام را حذف می کرد و مثل یک عمارت بود. به من اجازه نمیداد از بلوکها بیرون بروم و وقتی در حال زنده ماندن بودم، به من اجازه نمیداد اوباش را جذب کنم و مردم. یک دسته کامل عقب می ماند. من این بازی را توصیه نمی کنم. دانلودش کردم چون نقدهای خوبی داشت ولی دانلودش نکن. تکرار می کنم این بازی را دانلود نکنید.
خیلی خیلی عالی 😗😘😙😍😜😎
دانلود بازی اندروید و آیفون ماینکرافت Minecraft v1.18.10.24
یک کنترلر از این برای کنترلر بلوتوث پلی استیشن 4 پشتیبانی می کند و ممکن است بهترین گزینه برای نزدیکترین Minecraft باشد که می توانید دریافت کنید، همراه با گرافیک بسیار خوب به نظر می رسد فقط در پشتیبانی کنترل از این بدون دروغ روزمره.
سلام بازی خوبیه و اینکه البنا براری درسته ولی اگه یکم تلاش کنی میتونی از اوننجایی که میگی بیای بیرون من اینکارو کردم و اومدم بیرون.
این بازی باید 0 ستاره به عنوان یک گزینه داشته باشد. میخواهم به این نکته اشاره کنم که چگونه هر دقیقه یک تبلیغ ظاهر میشود، اما به سختی میتوانم منوی بازی را باز کنم بدون اینکه بازی از کار بیفتد، مانند شش تبلیغ یا لگ به من بدهد و باعث شود بازی را دوباره شروع کنم. لطفاً این را اصلاح کنید وگرنه دیگر نصب نخواهم کرد. اگر در حال خواندن این هستید، این بازی را نصب نکنید. وحشتناک است با تشکر از سازندگان برای اتلاف وقت
من می دانم که برخی از افراد نمی توانند ماین کرافت را بپردازند و این بازی را دوست دارند، اما این برنامه مشکلی ندارد. آنها از Minecraft کپی کردند و آن را مال خود نامیدند. تقریباً همه چیز یکسان است. آنها فونت یکسانی دارند، صفحههای بارگذاری یکسان، نقشههای مشابه و غیره دارند. اشکالی ندارد و من فکر میکنم اگر میخواهید سود کنید، باید بازی خود را طراحی کنید. و تبلیغات؟!؟ خوب نیست
اصلا برنامه نصب نمیشه ولی ۳ ستاره دادم چون برای دوستم نصب کرده خخخخخییییییلللییی خوشگله و جذاب حتما نصب کنید عالیه کم وای فای کم میکنه عالیه نتونید ضرر کردید به قران عالیه نصب کنید که نصب نکنه خیییلللییی ضرر کرده عالیه یکنم ستاره هاش 💛💛💚 💚💚💙💙💙💙❤❤❤❤
بچه ها من هم اینتری این بازی رونصب نکردم میخام بدانم این می تونه به جنم بره
من بازی را دوست دارم اما فکر می کنم چیزی که به آن نیاز دارد آکسولوتل ها و حیوانات دیگری مانند نهنگ ها و پرندگان است.
حیوانات و موجودات دقیقاً شبیه به آنهایی هستند که از Minecraft ساخته شده است. در حالی که همه چیز به آرامی اجرا می شد، تعداد غیر خدایی تبلیغات جعلی وجود داشت که من می ترسیدم از ترس ویروسی شدن روی آنها کلیک کنم. تمام این تجربه باعث شد که من از این که چقدر چیزهای مشابه هستند احساس ناراحتی کنم. بودند و اگر دانلود آن ایمن بود. اگر میخواهید گوشی خود را به خطر بیندازید، اگر توانایی پرداخت آن را ندارید، قطعاً جایگزین خوبی برای Minecraft است.
من از سازنده عزیز سپاسگزارم ❤️❤️ که این بازی را ساخت و تولید کرد و از آنهایی که کمک کردند تا بازی تولید شود سپاسگزارم.
دانلود اپلیکیشن Craft World - Master Building Block Game 3D
اگر توی مایکت بنویسید مایکراف به خارجی اولی بازیش از این بهتر حیوان ها و وسایل بیشتری زنبور دارد طوطی داره.
من این بازی را دانلود کردم چون کاش میتوانستم Mincraft داشته باشم، همه چیز خوب پیش میرفت تا اینکه امروز مدام میگفت "LokiCraft متوقف شده است" و باعث میشد گوشی من کار نکند، بنابراین فکر کردم اگر آن را حذف کردم، دوباره نصبش کنم و ناامید شدم لطفاً درستش کنید. این اشکال و من یک requeste1.Pretty دارم لطفا چند نفره اضافه کنید. من به آن سه ستاره می دهم. لطفاً آن را بهبود بخشید و ممکن است رتبه ام را تغییر دهم
بنابراین من به آن پنج ستاره می دهم حتی با وجود این که موارد زیادی اضافه شده است، اما اخیراً چیزهای وحشتناکی برای بازی های من رخ داده است، بنابراین امروز رفتم یک خانه زیبا ساختم و داشتم زیر خانه خود چیزی درست می کردم که در ابتدا فکر کردم این من هستم. اما چیزی درست نبود من در حال کشتن یک خزنده بودم که صدای پاهای بلند متفاوتی شنیده شد و بازی را بستم اما واقعاً خزنده هستم زیرا در زمانی که خلاق بودم حرکت نمی کردم بنابراین نمی توانستم بمیرم و احساس می کنم مثل اینکه شخص دیگری در بازی وجود دارد 😱
این یک بازی خوب است به جای اینکه ماین کرافت را با پول خود بخرید، فقط می توانید آن را بخرید اما وجود دارد یا مشکلاتی وجود دارد! 1: راه برای نمایش تبلیغات زیادی وجود دارد. 2: شما نمی توانید آواتار خود را تغییر دهید! 3: تاخیر دارد! 4: شما نمی توانید با مردم بازی کنید! 5: این کارها را که به شما گفتم چگونه انجام می دهد، معنی ندارد! امیدوارم که این تبلیغات ظاهر نشوند زیرا من یک بار دیگر آن را پخش می کنم تا ببینم آیا درست می شود زیرا مردم نیز همین را می گفتند! باشه روز/شب خوبی داشته باشی امیدوارم درستش کنی!