Post by pinndesrpetnewsfo on Feb 8, 2022 3:24:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Racing HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Racing HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хацк много драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Street Racing HD 2022 version ▞▞▞
Најгора игрица после сваке трке реклама никад горе.........
Merge Tanks: Idle Tank Merger કેઝ્યુઅલ izia
Ово ми је било ужасно, стално ме заостају и то је као вирус за мој телефон.
Трке аутомобила су једна од најизазовнијих игара икада....,али тешко је купити нови ауто да би се тркао...,зашто?,јер нема новца да се купи драгоцени...,
Аутомобили нису тако брзи као у уличним тркама 3Д
Овај је савршен за уличне трке 3д
Контроле су осетљиве и графички изгледају као резултат ваше просечне свакодневне тркачке игре у Плаи продавници. Ништа га не издваја од других игара попут ње и има толико потенцијала да је био ограничен само на трке. Ја бих лично додао да се такмиче за људе исте класе, трке за превлачење и трке које захтевају само да дрифтујете. Да су они умешани не само у причу већ и у ПвП, то би заправо била игра вредна мог времена.
Игра је невероватно лоша. Испрекидано је и уопште није ХД. Не покушавајте ни да играте ово смеће.
Street Racing HD Racerspil bpxx
Уживао сам у игрици, али верзија је ужасна. Мислим да би требало да побољшају верзију.
То је забавна игра уличних трка за лаку вожњу. Једина ствар са којом се нервира су огласи који се појављују током трке која почиње или висе са траке апликације када држите телефон бочно да бисте се играли. То су само мале ствари и коришћење драгуља за куповину надоградњи је такође помало смешно с обзиром на то да више немате дневне циљеве за пријаву или било која друга достигнућа за прикупљање драгуља за надоградње. Поред те сјајне игре. Такође би требало мало више побољшања у управљању при окретању.
Трака сећања вас враћа у стара добра времена како су тркачки аутомобили у то време имали много бољу графику, али је прилично пристојна и забавна за играње. Топло препоручујем ^_^
Контроле су лоше и графика није добра.
Игра има веома лошу графику, само се губи време.
Ова игра је лепа. Овде су лепи аутомобили, верна графика и добре контроле. Али новац и дијаманте није лако пронаћи...
Ово је заиста одлична игра...😍😍..препоручујем је свима који траже акциону тркачку игру...😎...хвала момци...што сте направили ову сјајну игру...😚😘
Контроле, графика и физика су ужасни.
Уживајте у игрању ове игре, можете да играте онлајн и ван мреже, огласи вас не ометају док играте, огласи помажу да се прикупи више новчића и дијаманата. Предлажем да додате више приказа камере..
Био сам скоро на врхунском рангу и вратио сам се у игру следећег дана и открио да сам поново на бронзи. Веома сам разочаран и волео сам игру пре овога, поправите своју игру
Није ХД
Била би добра игра да нема реклама које се појављују усред трке, а више реклама него играња је заиста разочаравајуће.
街レースHD レース hubr
Молим вас да не радите више, ништа више у овој игри ...док лутате зашто екран вибрира...., лоша графика ...ништа нема у овој игри
Премало и прекасно. Руковање и скретање су лоши, недостаје дизајн стазе, нема пвп-а у реалном времену. Осећам се као гледање конкурентских реклама плус мали украдени делови тркачке игре ту и тамо, без забаве да се други људи сруше... Барем још нису копирали гацха систем. Такође, оптимизација је лоша, јер исти уређај може константно да покреће А8/А9/рр3 док се ова игра веома често замрзава усред трке.
Ханг'н в)(Да; Биг Босс').?
Игра је добра. Да ли је била ван мреже??
Говно
Графика је добра, али делимична пикселизација се јавља чак и на ХД. режим. Музика која се пушта током трке није прикладна јер не показује израз повезан са трком. Игри недостаје функција подешавања осетљивости на жироскоп. Функција нагиба је лоша. Кочиони систем није добар и због кочења аутомобил такође заноси много док се окреће мањом брзином што је прилично нереално. Фаза игре у којој инструктор користи језик неприкладан за спорт. Игру треба побољшати.
Дугме за бензин треба додати за ручну брзину која је боља од аутоматске брзине
Ово је веома лепо, али учитавање дуго времена је веома лоше!
Штета за игру, јер је у средини игре било пуно реклама и потпуно хаковане. Дакле, немојте је инсталирати и чувајте свој мобилни....
Само шокантно тбх ок да, одлична је бесплатна игра, али није ни близу стандарда тренутних бесплатних игара или чак знао да постоје годинама, штета што сам се радовао овоме
Очекивао сам више. Графика је лоша, а контроле су ђаволске. Не преузимајте ову ствар.
График је добар али игра је јако лоша јер нису тешки нивои ова игра је потпуно досадна не преузимајте игру
Све у свему, одлична игра. Много прилагођавања и сјајних дизајна које можете изабрати. Ауто се може оштетити само на зидовима, боље је када га могу оштетити препреке (светлосни стубови на једној од стаза) и други аутомобили (само у режиму каријере). Додавање неколико аутомобила биће боље (за достигнућа).
Нумере су невероватне, такоооооооооооо хди лове ит
Могла би бити добра игра за 2010, али сада? Мислим да није... 🤷🏻♂
3 звездице јер је игра лажљива. У опису се каже слобода, али не постоји игра отвореног света у којој се само тркате и они не заслужују 3 звездице, већ само за мотивацију
Ова игра је превише досадна пуна реклама, молим вас, немојте преузимати награду за аутомобиле превише не можете купити ниједан ауто, молим вас, немојте преузимати ову игру. Веома сам љут због ове игре
У реду, али количина поена и новца је веома мала...
Добра игра у целини. Помозите ми, молим вас, пошто сам купио борбену пропусницу и узео ми је новац, али ми га никада није дао, а када кликнем да „купим“ борбену пропусницу само се појави као обавештење „плати није успело“ и не ради ништа друго. Оцениће 5 звездица ако и када буде поправљено. Хвала унапред.
Улазак у игру
Добро је, али ставите више графике у игру и логотипе аутомобила
Добро, али било је превише реклама, па да
Приказујем ТОН огласа кад год искључим и телефонирам, посебно током трке.
онлајн играчи су ботови
Веома ужасна игра, графика је толико лоша да је био тотални губитак новца и времена.
ЈДУ хг фффј си
Управо сам прошао кроз ваш туторијал након што сам преузео игру успорио је, уверите се да прва игра може да притисне дугме искачуће оквире који се заправо читају треба да остану укључени све док неко не активира дугме да нестане разговоре са водичем пребрзо и задржи иде без признања
Превише огласа. Пре и после трка графика је више аркадна него високог квалитета, контроле су незграпне.
Супер играааааааа
Није Лоше