Post by pinndesrpetnewsfo on Feb 8, 2022 3:12:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja generatoriaus raktus ▞▞▞
▞▞▞ 뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 2022 version ▞▞▞
😅😭🤣😂🤔☹️😣😔🤫😨😱🤢🤮🤬😈
Man patinka, bet manau nenoriu jokių reklamų, tik įsitikinu 🧐❓
34PN
Iman suka pagrindinis žaidimas ni
Man patinka ši programa
Atsisiunčiau savo 4 metų vaikui. Žaidime gausu skelbimų ir pirkinių. Tiesiogine prasme turėčiau sėdėti su juo visą laiką, kai jis žaidžia, kad įsitikinčiau, jog jis neatsisiuntė ir nenusipirko nieko, ko mes nenorėjome pirkti. Ar yra galimybė tiesiog nusipirkti be skelbimų ir visus žaidimus?
Anksčiau tai turėjau, bet ištryniau, bet įdiegiau iš naujo ir įkėlimas užtrunka amžinai, todėl gali įkelti ir neįsikelia taip lėtai.
Ety
Nežinau, ar turite klausimų
Žaidžiu tai buvo baisu, dabar ištrinkite šį žaidimą dabar>:°
šis žaidimas yra labai įdomus, bet kodėl Rody nėra šiame žaidime, jūs turite tai atnaujinti, bet aš vis tiek skirsiu jam 5 žvaigždutes
A ok ingat ka
PORORO World - Sân chõi AR Thông thường fohc
Gem nya seru
Hikakinas
Oho !!!!!!!!!!!!!! Man tai patinka !!!!!!!!!!!
Taip blogai, kad net neprasideda
Taip blogai ir baisu, aš sugaišau savo laiką bandydamas šią programą, ji neįsikelia ir vis kartojo, kad Pororo sustojo, iš naujo paleidau programą ir ji vis tiek neveikia, blogiausia programa.
بد بود
ုလူခာည့
👎👎👎👎👎👎
Pororo žodis
Pororo turi tik tok!!!!! Man patinka ačiū!!!!!!!
Oho, man patinka šis žaidimas 😍
MYLIU TAVE PORORO
Susikurkite savo žaidimų aikštelę ir namus
Gerai padirbėjai
MAN LABAI PATINKA ŠIS ŽAIDIMAS
Vaikinai, kad žaidimas yra nuostabus, galbūt norėsite jį atsisiųsti, todėl jis toks puikus ir turėtumėte pabandyti jį atsisiųsti, aš lažinuosi, kad kartais neatsisiųsiu, bet jis vis tiek buvo įdiegtas, bet žinote, ką aš galvoju, nes kas aš esu galvoju apie ką aš visada galvoju, ką noriu pasakyti, nes tiesiog nežinau, ką pasakyti šiam žaidimui, todėl šiandien tai yra apžvalga. Jūs žinote, ką noriu pasakyti iki gero
Tai yra MOKĖJIMAI
Doremi yra poza!
Gerbiamieji, aš nusipirkau šį žaidimą ir vis dar rodau papildymus ir suteikiu galimybę vėl ieškoti mūsų! Tai labai gerai..plx pataisykite tai arba grąžinkite pinigus
Šis žaidimas buvo nuostabus sssoooooo
Aš ir mano kūdikis žaidžiame kiekvieną dieną ir tai nuostabus žaidimas, kurį galite sukaupti tiek daug, mano kūdikis negalėjo nustoti žaisti, love Hailey
Oho
Jigsaw Puzzles: igra slagalica Слагалице otd
Kennethas Collinas meluoja
Б өнө-ундрах .
Miawaug
Aš esu Pororo gerbėjas
рхоророзү хүзүү ака89алогөш
Pororo
Үгүй их муухай тоглоом ne kaip ne
Sveiki, gera programa, mano dukrai ji labai patinka, ar galite pridėti sukurti avatarą, kad ji galėtų būti viena iš jų, tada pažadu, kad įvertinsiu likusias žvaigždes
Man patinka šis kupras, skirtas mokytis ir linksmintis
GERIAUSIA PROGRAMĖLĖ, mano mažajam broliui jam tik 3 metai ir jis ją žaidžia kiekvieną dieną. MANO mažasis brolis žiūri tik baisius dalykus, bet ne daugiau, nes viskas dėka šios programos
👎👎👎👎👎👎👏👏👎
Mano meilės žaidimas ilove you pororo