Post by pinndesrpetnewsfo on Feb 8, 2022 3:39:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
Uživao sam! Jako dobro!
Jadno
Ovo je tako dobro da doslovno imam reaper Metal sonic i epski je
Sonic Dash - Endless Running არკადული jaa
sonic crtica je vruća igra koju objavljuje sega za ios i android uređaje koji ... Sonic Dash - Endless Running APK ... Sonic Forces - Running Battle APK.
Zaista dobro iskustvo..
Fuj
Ne vrijedi ni jednu zvijezdicu 😒
Izvornik je još uvijek čist i 'glup' kao i uvijek, pa idite na iOS App Store ... Sonic Dash Poznati jež Sonic jedan je od najomiljenijih likova brojne djece
Ova igra je takoooooooooo slatka posebno u ovoj sezoni i sviđa mi se
To je sjajna igra! Vrlo zarazna ječmena bilo kakvi dodaci.... Sjećam se da sam ovu igru imao prije nekoliko godina da se nije puno promijenila. Preporučio bih ovo svakome. Ali mogu li programeri dodati nešto novo što bi moglo izaći, molim vas. Hvala. Molim vas damload ovu igru svejedno nećete požaliti.
Sonic Dash - Endless Running ארקייד giy
Sviđa mi se veliki obožavatelj Sonica. Uh, loši dečki izgledaju glupo, rakovi i šiljci i helikopteri možete li ih vratiti u normalu plus mrzim misiju i tajmer, molim vas popravite plus možete li mi dopustiti da osvojim različite likove, a ne iste, odjeveni u kostime molim nove i novi svijet Hvala vam.
To mi je sada najdraža igrica, jednostavno je odlična
To je beskonačna igra trkača, skupljajte novčiće i razbijajte robotske životinje kako biste ih "oslobodili" slično starim igrama sage, ali drugačije...
Vrlo cool igra ima puno reklama, ali to je u redu i ova igra mi daje nesreću kako sam je igrao kad sam bio mlad
Previše oglasa koji su predugi i djeci je teško razumjeti kako se vratiti na stvarnu igru. Toliko je loše da djeca zaborave da sviraju sonic. Ili pokušajte kupiti igru za iskustvo bez oglasa, inače će se ova igra deinstalirati. Također sramota za razvojnog programera što je tako agresivan s oglasima iskorištavajući činjenicu da će djeca jednostavno kliknuti bilo gdje samo za prihod od oglasa. Ovo nije igra, to je reklama, igra je iluzija.
Igrao sam ovo prije, jako mi se sviđa jer me podsjeća na Sonic 06 i puno drugih modernih Sonic igara, jedini problem je, SEGA, kao i mnoge igre za trčanje, smrzava se svake 3 sekunde, tako da ja dajem mu ocjenu 1 zvjezdicu.
Preoblikovanje postojećih igara, ništa previše impresivno, moglo bi biti zabavno za malu djecu, ali praksa mehanike kupnje mikro transakcija je loša.
Skins for Minecraft PE Eszközök khn
Vrhunske arkade na PC-u jednostavno su nezamislive bez igara o supersoničnom ježu Sonic, koje se smatraju pariranjem Super Mario Bros. klasik
Nema načina da onemogućite oglase.
Igra je zakon samo što su događaj prekratki
Sonic Dash - Endless Running Arkaadmängud lxou
Spuštam zvjezdice na 4 samo zato što ne koristite "apk"!
Sonic'exe Wallpaper - Najnovija Verzija Za Android - ApkGK ...
Sviđa mi se igra, ali ima nekoliko problema. Postoji blagi zastoj kada dodirnete ekran za skok, kotrljanje itd. To otežava igranje. Također, znam da besplatne igre moraju nekako zaraditi novac da bi ostale na površini, ali postoji mnogo reklama. Većinu njih ne možete ni preskočiti. Pojavljuju se nakon gotovo svakog trčanja, a pojavljuju se i mali skočni prozori. Slažem se s igrom koja ima oglase, ali njihova količina i duljina čine igru pomalo nemogućom za igranje. Idk Pretpostavljam da je igra vrijedna pokušaja.
Dajem joj 3 zvjezdice jer ova igra ima mali problem koji treba popraviti, sviđa mi se grafika, ali kad vam ponestane zadatka, kako da skupljam dragulje za kupnju otoka. Molimo kreirajte beskonačne zadatke. Da nije tako, dao bih mu 5 zvjezdica
🌟🌟🌟🌟🌟 Volim obje verzije na mobitelu i na računalu. Izvrsni su!)
Ovo je bila sjajna igra, ali... Potpuno je izbrisala sav moj napredak. Imao sam nekoliko likova i zona i kada sam ovaj vikend otvorio aplikaciju, sve je nestalo. Tjera me da počnem iznova. Sačuvao je sva moja postignuća, ali ništa drugo. Pokušao sam ga obrisati i ponovno instalirati ali nije išlo.
Igra ima puno bugova. Nakon postavljanja oglasa, igra se ruši bez nastavka. Jednom prilikom pobjeđivanja šefa zaglavili su se i zeleni pokazivači koji se stalno kreću.
Sonic Dash - Endless Running APK. 100M+. Sonic Dash - Endless Running APK. By SEGA. FF Skin Tool & Elite Pass Bundles GFX Tool For FF APK.
Previše dosadnih dodataka
Sonic Dash - Endless Running Arkadne igre nepu
Prije dobro 5/5
Igra je zabavna, ali reklame su wazoo. Nema načina da ih isključite jednokratnim punjenjem. Oglasi nakon svake vožnje oduzimaju većinu zabave.
Ja osobno VOLIM ovu igru. Super je zabavno i svaki dan ima novih događaja za nove likove. Jedini problem koji imam je taj što bih volio da možete vratiti stare događaje kao što je pacman event. Htio sam pacmana, ali ga ne mogu dobiti. Ako to učinite, ja bih DEFINITIVNO promijenio u 5 zvjezdica!
IZUZETNO neugodno s reklamama posvuda. I, što sam mogao vidjeti, ne postoji način da se plati verzija bez oglasa. Nije igra koju biste trebali pustiti svojoj djeci da se igraju jer će kliknuti na sve oglase cijelo vrijeme. Izbjegavajte.