Post by pinndesrpetnewsfo on Feb 8, 2022 3:36:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατά πολλούς όλους ▞▞▞
▞▞▞ Modern War Choppers: Shooter 2022 version ▞▞▞
Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι
Το παιχνίδι δεν είναι παρά ένα πλήρες αντίγραφο από σύγχρονα πολεμικά σχέδια. Δεν μπορεί να είναι τόσο καλό όσο ήταν τα σύγχρονα πολεμικά σχέδια. Μόνο ένα αντίγραφο
Δεν με αφήνετε να το εγκαταστήσω και έστειλα σχόλια ότι είναι πολύ γρήγορα Εγκαθιστώ κάποια άλλα παιχνίδια που πρέπει να αποκλειστεί η παμπ σας
Είναι καταπληκτικό
Πραγματικά ωραίο παιχνίδι
Δεν καταλαβαίνω αυτό το παιχνίδι. Όταν το ελικόπτερο μου είναι απενεργοποιημένο, λέει "η αποστολή ολοκληρώθηκε". Τι σκουπίδι! 😆
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Екшън aksi
Τα καλύτερα παιχνίδια 👌 Instagram _ adsmalhotra
Τοσο καλα
90 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι και περιμένω 9,59 λεπτά για να αναβαθμίσω το ελικόπτερο μου στο επίπεδο 1 Πλεονεκτήματα: φαίνεται πολύ δύσκολο για το Crash land 2. Υπέροχα στερεοφωνικά μουσικά εφέ 3. Μειονεκτήματα: ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΙ ΑΝΑΜΟΝΗΣ για τη ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ
Το μισώ.
μπορείς να βάλεις πραγματικούς παίκτες στο παιχνίδι όπως οι διαδικτυακοί παίκτες, έτσι ώστε οι πραγματικοί παίκτες να μπορούν να σχετιστούν και δεν έδωσαν 5 αστέρια αν το προσθέσετε και βάλετε περισσότερα γραφικά στο ελικόπτερο
Είναι πραγματικά υπέροχο παιχνίδι
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι
تو 84 σε صد گیر 😕😑
Όπως, τα πολεμικά πλοία Pacofic ήταν τα καλύτερα, αλλά σαν αυτό είναι σκουπίδια. Εμφανής πτώση ποιότητας από πολεμικά πλοία του ωκεανού.
Modern War Choppers: Shooter कार्रवाई qimf
Καλό παιχνίδι Αναμένονται περισσότερα πολεμικά πλοία Submerine war pls make
Είναι σαν ένα μείγμα μεταξύ "Battle Copters & World of gunships!" Περίμενα ένα νέο παιχνίδι μάχης PVP gunship! Σε γενικές γραμμές αρκετά αξιοπρεπές, αλλά αν κάποιος μπορούσε να αντιγράψει τα χειριστήρια πτήσης του γυροσκοπίου, όπως στο C.H.A.O.S.
Δεν υπάρχουν καλοί έλεγχοι. Νομίζω ότι πρέπει να το βελτιώσουν
Κοιτάξτε, έχουν μόνο το σύστημα φωτοβολίδων πάντα έτοιμο για χρήση χωρίς ψύξη, έτσι δεν λειτουργούν οι φωτοβολίδες αεροσκαφών
Μου αρέσει πολύ η κίνηση, τα γραφικά και όλα τα ελικόπτερα, αλλά... μπορείτε να προσθέσετε χειροκίνητα κουμπιά πολυβόλου για την επίθεση του ελικόπτερου. Θα έχει πλάκα να το κάνεις
Θα το δοκιμάσω, μπορεί!;;;
Όχι ωραίο αλλά καλό
😎 σούπερ παιχνίδι
Modern War Choppers: Shooter ஆக்ஷன் idqr
Φοβερο
Καλό παιχνίδι
Ουάου
ψεύτικο παιχνίδι
Η ψεύτικη εφαρμογή δεν γίνεται λήψη......
Θα είμαι εκεί το πρωί, πες μου αν υπάρχει κάποια από αυτές τις μέρες, ξέρω ότι πρέπει να πάω γυμναστήριο και μετά σε αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μπορείς να της πεις τη νέα διεύθυνση γιατί η απόρριψη που πρέπει να κάνεις είναι γαμημένο Σας ξαπλώνει για αυτό όταν σ 'αγαπώ τόσο ooooooooohhh μερικά από y μπορείτε να το κάνετε το πρωί 😁 ahahahahah Θα είμαι εκεί μέσα σε ένα λεπτό ή δύο αργά ο καλύτερος τρόπος να φτάσω είναι ο μόνος τρόπος για να πάρει ένα δωρεάν λεπτό για να μιλήσετε και μπορείς να σηκωθείς και να επιστρέψεις σε εμένα το συντομότερο κι εσύ
Το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ
Πολύ καλό 👍
Ο έλεγχος δεν είναι σωστά. δημιουργία επιλογών γραφικού θέματος. όχι μουσικής σίγασης.
Τρομερός
Το ρουφάει κάποια στιγμή παγώνει
Modern War Choppers: Shooter ایکشن qbt
🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁
Πολύ ωραίο παιχνίδι